spoedcursus Engels voor kinderen


Gaat u emigreren en gaat uw kind binnenkort naar een Engelstalige of internationale school? Bereid uw kinderen voor op dit avontuur met onze spoedcursus Engels voor kinderen! 🇬🇧

Wij hebben momenteel per direct ervaren docenten beschikbaar in: Den Haag, Delft, Leiden en Breda.

spoedcursus Engels voor kinderen

De spoedcursus is een intensief maatwerk programma (privéles Engels) waarmee kinderen binnen enkele maanden voorbereid worden op Engelstalig onderwijs. Dit is geen “standaard” cursus Engels, het aanbod en tempo wordt afgestemd op het niveau en de leerstijl van uw kind. In sommige gevallen kunnen kinderen uit 1 gezin samen les volgen.

De lessen vinden plaats onder schooltijd, op de school van uw kind(eren). Bij uitzending of emigratie is dit in overleg met de school vrijwel altijd mogelijk. Wij adviseren om minimaal 2 lessen per week te volgen tot aan vertrek.

Lees hier wat je zelf kan doen om je kinderen voor te bereiden op een nieuwe school in het buitenland.

maatwerk & speelse aanpak

De lessen zijn intensief maar vooral heel erg leuk! We hebben een speelse aanpak en leren kinderen o.a. Engels door samen leuke activiteiten te doen. Hierbij kijken we goed naar het kind zelf: wat vindt hij/zij leuk en wat voor materiaal en onderwerpen passen daar goed bij? Wij maken gebruik van verschillende leerlijnen, kinderboeken, online resources en (digitale) spellen.

image

Uniek is dat wij uw kind tijdens onze lessen niet alleen laten kennismaken met de Engelse taal, maar ook voorbereiden op Engelstalig onderwijs: de instructie is Engelstalig en we bieden leerlingen ook curriculum vakken aan in het Engels. Bv een biologie les! Iedere leerling leert bij ons hoe je in het Engels kan rekenen (de reken vocabulaire) en spellen. Alle vaardigheden komen aan bod (lezen, schrijven, spreken), de nadruk ligt voornamelijk op de spreekvaardigheid en begrijpend lezen.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan hieronder uw gegevens in, u ontvangt binnen 2 werkdagen bericht.

U kunt ons uiteraard ook bellen of mailen. Klik hier voor onze contactgegevens.

direct starten

Wij hebben momenteel per direct ervaren docenten beschikbaar in: Den Haag, Delft, Leiden en Breda.

Woont u elders in Nederland? Ook dan kunnen lessen snel starten, over het algemeen kunnen we binnen 2-3 weken een intake inplannen.

Is er sprake van spoed en wilt u direct met de lessen voor uw kind(eren) beginnen? Dat kan met onze snelstart-methode: één van onze vaste docenten komt dan naar u toe voor een intake en start daarna direct met de lessen. Ondertussen gaan wij op zoek naar een lokale docent. Zodra wij een passende docent hebben gevonden worden de lessen overgedragen.

Het werken met een lokale docent heeft altijd de voorkeur, dit vooral ivm reistijd en reiskosten.

contactformulier spoedcursus Engels 

Uw gegevens worden niet gedeeld met derden en worden uitsluitend gebruikt om de informatie te sturen die u heeft aangevraagd.